Antena Meniu Search
x

Video Sute de oameni ar fi fost mutilați de doi falși stomatologi, în București. Pacientă: "Sunt în stare de şoc, tremur toată. Mi-a scos măsele sănătoase"

Doi falşi medici dentişti, soţ şi soţie, au fost ridicaţi de mascaţi după ce ar fi mutilat sute de pacienţi. Cei doi lucrau într-un cabinet din Bucureşti şi, deşi reclamaţiile la adresa lor sunt vechi de ani de zile, abia acum poliţia a deschis dosar penal.

de Bogdan Ocnaru

la 23.03.2021, 20:18

Vezi și
  • Bucureştenii care le-au trecut prin mână încă suferă din cauza lucrărilor dezastruoase

Aşa-zişii stomatologi au avut azi mai mulţi "clienţi"... speciali: înarmaţi până-n dinţi, mascaţii au descins în cabinetul în care cei doi soţi practicau stomatologia, fără să aibă vreo competenţă în acest domeniu. La audieri a ajuns doar bărbatul care se dădea drept asistent medical. Soţia lui, cea care trata efectiv pacienţii, a fost dusă mai întâi la Spitalul Pantelimon. I s-a făcut rău la percheziţii. 

Timp de patru ani, între 2017 - 2021, cabinetul stomatologic a funcţionat la parterul unui bloc. Cei doi soţi, presupuşii stomatologi, ar fi avut în această perioadă zeci, poate sute de clienţi care le-au trecut pragul. 

Printre victime e şi Adelina. În urmă cu patru ani, femeia a intrat în cabinetul falşilor medici, ca să-şi îndrepte dinţii. Numai că... i s-a spus că e prea în vârstă pentru un aparat dentar:

Adelina, pacientă: Sunt în stare de şoc, tremur toată. Numai eu ştiu toate traumele şi toate durerile pe care le-am simţit.

Nouă mii de lei a plătit femeia pentru lucrările promise de falsul doctor. În loc să aibă dinţi drepţi, s-a ales doar cu dureri îngrozitoare. 

"Mi-a scos măsele sănătoase", acuză o pacientă care a trecut prin mâna "dentiștilor"

Adelina, pacientă: Soţul dânsei mă ţinea de cap şi dânsa trăgea. Simţeam foarte mari pulsaţii în cap. A început să îmi omoare nervii la dinţii sănătoşi. Am făcut infecţie pe cerul gurii, am fost operată să îmi scoată infecţia, mi-a scos măsele sănătoase.  

Femeia a făcut plângere la poliţie, dar a fost trimisă la Colegiul Medicilor. Doar că de aici, sesizarea tot la Poliţie a ajuns. Şi abia astăzi poliţia a deschis un dosar penal.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Sunt efectuate cercetări sub aspectul  săvârșirii infractiunilor de înșelăciune, exercitare fără drept a unei profesii sau activități, vătămare corporală din culpă, fals material în înscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale și folosirea instrumentelor false. 

La audieri urmează să ajungă şi alte victime ale soţilor care pretindeau că sunt stomatologi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sute de oameni ar fi fost mutilați de doi falși stomatologi, în București. Pacientă: "Sunt în stare de şoc, tremur toată. Mi-a scos măsele sănătoase"