Antena Meniu Search
x

Sute de români au petrecut Revelionul pe pârtia Clăbucet din stațiunea Predeal

Când ceasul a arătat 12 noaptea, artificiile au luminat şi cerul de deasupra munţilor. A fost frig, minus 15 grade Celsius, dar românii din staţiuni au ciocnit paharele cu o imensă bucurie

Vezi și

 Când ceasul a arătat 12 noaptea, artificiile au luminat şi cerul de deasupra munţilor. A fost frig, minus 15 grade Celsius, dar românii din staţiuni au ciocnit paharele cu o imensă bucurie. S-au îmbrăţişat şi s-au sărutat, în speranţa că tot anul o să le fie plin de iubire.

E puhoi de lume fericită pe pârtia de la Predeal. Chair dacă sunt minus 15 grade celsius, nimeni nu simte îngheţul.

Au început petrecerea de Revelion cu multe ore înainte de miezul nopţii cu vin fiert şi săniuş. Iar la 12 noaptea, pertrecerea era în toi.

Mesele frumos aranjate şi încărcate cu bunătăţi au fost înlocuite cu sticlele cu şampanie şi. nu numai aşezate direct pe zăpadă. Cu toţii şi-au urat toate cele bune. Iar la 12 noaptea, instalaţiile de nocturnă au pălit când cerut s-a aprins de la artificii.

La Bâlea Lac, în faţa hotelului de gheaţă, nu s-au aprins artificii, ci s-au lansat lampioane. Din cauza riscului de avalanşă.

Turiştii care au făcut Revelionul în hotelul construit la peste 2 000 de metri altitudine au mâncat din farfurii de gheaţă, au băut din pahare de gheaţă şi au stat la mese şi scaune, evident tot de gheaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sute de români au petrecut Revelionul pe pârtia Clăbucet din stațiunea Predeal