Antena Meniu Search
x

Noroc transformat în ghinion pentru un tânăr din Alba, care a găsit 5.000 de euro pe jos

Un tânăr de 32 de ani, din Alba, probabil a fost în culmea fericirii, după ce a găsit pe jos o borsetă în care se aflau 5.000 de euro.

de Redactia Observator

la 26.05.2020, 23:22

- Profimedia

El n-a stat prea mult pe gânduri și i-a dus în casă, însă după câteva zile s-a trezit cu Poliția la ușă și cu un dosar de însușirea bunului găsit.

Banii fuseseră pierduți de o tânără cu un copil în brațe, care se urca într-un taxi, încercând să ajungă la o nuntă.

"În dimineața zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunțat Poliția Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că și-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. Femeia le-a spus polițiștilor că erau banii de la nuntă, pe care intenționa să-i ducă la Sebeș, pentru a ajuta familia soțului său. La urcarea într-un taxi, având în brațe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuiește. În urma investigațiilor efectuate de polițiști și cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani și a dus-o acasă. Banii au fost recuperați de polițiști și restituiți femeii care i-a pierdut", informează autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Noroc transformat în ghinion pentru un tânăr din Alba, care a găsit 5.000 de euro pe jos