Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din Constanţa a pornit o afacere din recondiționarea mobilei vechi

de Redactia Observator

la 15.02.2019 , 17:49

O tânără din Constanţa dă o nouă viaţă mobilei vechi! Are ca ajutoare răbdarea, pasiunea şi uneltele potrivite. Femeia iubeşte atât de mult să recondiţioneze piese de mobilier, încât banii strânşi ca să meargă la studii în Bucureşti i-a folosit să îşi deschidă propriul atelier. Iar de şase ani, dă personalitate obiectelor îmbătrânite de vreme.

Oana Carastoian face toate recondiţionările. De ani întregi aşa arată aproape fiecare zi a vieţii ei. În atelierul ei, lângă lista lungă de comenzi primite de la cei care vor ca mobila lor să capete o altă viaţă. Cel mai mult îi place să lucreze lemnul şi asta pentru că îi transmite o energie aparte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Şi patronii de cafenele au început să îşi dorească să păstreze mobilierul vechi din lemn, însă să îi redea strălucirea de altă dată.

Preţurile pentru recondiţionare încep de la 600 de lei pentru obiectele mai mici, dar pot ajunge şi la câteva mii de lei, pentru piesele de mobilier mari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O tânără din Constanţa a pornit o afacere din recondiționarea mobilei vechi