Antena Meniu Search
x

Tanara injunghiata in plina strada si incendiata, condusa pe ultimul drum

Copila de 16 ani injunghiata in plina strada si apoi incendiata de un baiat care ar fi vrut sa-i fie iubit, dar pe care ea nu l-a vrut, a fost condusa pe ultimul drum. Flori, lacrimi si regrete au acoperit sicriul fetei, inainte de a fi coborat in mormant.

Vezi și

Joia Mare a adus o suferinta fara margini unor parinti care nu-si pot ierta ca nu au inteles la timp suferinta propriului copil.

Au curs rauri de lacrimi  la Dorohoi, la inmormantarea Niculinei, fata de 16 ani pe care fostul iubit a condamnat-o la moarte. A incendiat-o, manat de o dragoste bolnava. Pentru ca ea nu l-a vrut.

Niculina a primit doua lovituri de cutit, apoi a fost incendiata in plina strada. O patrula a politiei de frontiera a trecut pe langa fata care ardea de vie. Unul dintre polititi a fugit dupa ucigas.

Pentru barbatul de 23 de ani nu conta ca Niculina avea un prieten. Tanarul a chinuit-o luni la rand. A luat-o cu forta de pe strada si a inchis-o in casa lui. Parintii fetei n-au anuntat politia pentru ca tanarul ameninta ca se sinucide. Asa ca au tacut. Acum, le pare rau, la fel cum ii pare si iubitului fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tanara injunghiata in plina strada si incendiata, condusa pe ultimul drum