Antena Meniu Search
x

Tânără leşinată pe o stradă din Focşani. Mărturisirea femeii care a sunat la 112 (Video)

O tânără din Focşani a stat leşinată pe trotuar minute în şir, fără ca nimeni să-i dea atenţie! Într-un târziu, o femeie a sunat la 112.

Vezi și

O tânără din Focşani a stat leşinată pe trotuar minute în şir, fără ca nimeni să-i dea atenţie! Într-un târziu, o femeie a sunat la 112. Dar, până să ajungă ambulanţa, un şofer a oprit maşina şi i-a acordat tinerei primul ajutor.

Potrivit unor martori, tânăra ar fi stat întinsă pe caldarâm mai multe minute, timp în care prin zonă au trecut mai multe persoane. Nimeni nu s-a oprit şi aproape toţi au întors privirea, spune într-un comentariu pe Internet chiar femeia care a sunat după ambulanţă. Este şocată de indiferenţa oamenilor şi chiar afectată.

Femeia povesteşte că imediat ce a văzut-o de departe pe tânără de 21 de ani cum se prăbuşeşte a sunat la 112, de două ori chiar. Apoi a alergat înspre ea şi abia atunci le-a atras atenţie şi trecătorilor.

Un bărbat aflat în trafic a oprit şi el maşina şi i-a acordat tinerei primul ajutor, până să ajungă ambulanţa. Echipajul SMURD i-a acordat femeii primele îngrijiri pe caldarâm, apoi a urcat-o în ambulanță. Era conştientă şi potrivit unor surse oficiale, ar avea probleme psihice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Tânără leşinată pe o stradă din Focşani. Mărturisirea femeii care a sunat la 112 (Video)