Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul care a ucis trei oameni cu bolidul său a primit trei ani de închisoare

Acum câteva luni, a zburat cu maşina de pe şosea şi a strivit cinci femei care stăteau pe o bancă. Doar două au supravieţuit. Rudele victimelor sunt revoltate după ce au aflat care e pedeapsa primită de şoferul de bani gata. Se tem că peste puţin timp se va întoarce la volan.

de Redactia Observator

la 23.02.2014 , 19:42

Un chip brăzdat de cicatrici. Luni de zile de suferinţă, coşmaruri în fiecare noapte. Doamna Georgeta era pe bancă, lângă vecinile ei, când un bolid roşu s-a transformat într-o ghiulea şi le-a spulberat pe loc. Una dintre ele se bucură că a scăpat cu viaţă. Ironia crudă a sorţii a făcut ca şoferul şi victima să se cunoască.

La volan era Cătălin Niţescu, un tânăr de bani gata care şi-a primit acum pedeapsa. Trei ani de închisoare, pentru trei vieţi zdrobite. Pentru acoperirea unui sat întreg cu doliu.

La cimitirul din Gheboaia, pe trei cruci de lemn stă scrisă aceeaşi dată. 9 iunie 2013. Ziua în care a lovit tragedia. Clipa în care Cătălin Niţescu a vrut să vadă ce poate maşina lui de zeci de mii de euro. Doi fraţi au venit la mormântul mamei lor, care a murit doar pentru că s-a întins la vorbă, pe o bancă, lângă un gard.

Vezi și

Tânărul vinovat de accident ar fi vrut să evite închisoarea, cu totul. Ar putea fi un om liber, peste doar doi ani. Şi şofer, peste alţi doi. Liber să alerge din nou pe străzi, cu furia roşie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Tânărul care a ucis trei oameni cu bolidul său a primit trei ani de închisoare