Antena Meniu Search
x

Video Taxă de salubrizare pentru vizitarea rezervaţiei Cheile Olteţului. Decizia autorităţilor, luată pentru disciplinarea turiştilor

Turiştii care vor să ajungă în Cheile Olteţului, o rezervaţie naturală din judeţul Gorj, ar putea să achite şi o taxă de salubrizare. Este propunerea autorităţilor locale, care consideră că vizitatorii aduc cu ei şi multe deşeuri.

Alin Stan
de Alin Stan

la 22.07.2021, 09:00

Vezi și

Turiştii care vor să intre pe Cheile Olteţului ar putea scoate din buzunare suma de 10 lei, reprezentând o taxă de salubrizare. Cei care ajung în această zonă lasă în urma lor o cantitate destul de mare de deșeuri, ceea ce înseamnă costuri semnificative din partea primăriei în ceea ce privește colectarea și transportul. Cele mai multe gunoaie sunt lăsate lângă Mănăstirea din localitate.

 Astfel, autoritățile din Polovragi s-au gândit că o astfel de taxă i-am mai disciplina pe unii dintre turiști. Cheile se află pe cursul râului Olteţ, pe o porţiune aflată la graniţa dintre Munţii Parâng şi Munţii Căpăţânii, pe drumul forestier care pleacă de la Mănăstirea Polovragi şi ajunge la Peştera lui Zamolxe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Taxă de salubrizare pentru vizitarea rezervaţiei Cheile Olteţului. Decizia autorităţilor, luată pentru disciplinarea turiştilor