Antena Meniu Search
x

Telefonul mobil a detronat ceasul

Telefonul mobil a depăşit de multă vreme stadiul de aparat folosit pentru a comunica verbal cu alte persoane! Din punctul meu de vedere, este o combinaţie de computer mititel şi asistentă personală

Vezi și

Telefonul mobil a depăşit de multă vreme stadiul de aparat folosit pentru a comunica verbal cu alte persoane! Din punctul meu de vedere, este o combinaţie de computer mititel şi. asistentă personală

Trimitem mail-uri, mesaje, discutăm pe chat, intrăm pe reţelele de socializare, ne aduce aminte că la ce oră avem o anumită întâlnire. Dacă instalăm anumite aplicaţii, ne spune dacă ne-am asortat corect hainele, dacă părul ne stă bine, câte calorii consumăm în timp ce mergem pe jos. Dar, mai presus de toate, telefonul mobil ne-a devenit ceas. Nu doar de mână, ci şi deşteptător.

Telefonul mobil a devenit absolut indispensabil omului modern. Gândiţi-vă doar ce senzaţie de panică vă cuprinde în momentul în care aveţi senzaţia că l-aţi pierdut. Şi e normal. Telefonul mobil înseamnă totul pentru dumneavoastră. Acolo aveţi toate numerele de telefon, cu el transmiteţi mail-uri sau discutaţi cu prietenii pe chat, cu ajutorul lui intraţi pe reţelele de socializare şi - să nu uităm - vă spune cât e ceasul. Aşa se face că ceasul clasic, acela purtat la mână, a ajuns să fie un accesoriu complet inutil pentru mulţi oameni. Rămâne, însă, în actualitate pentru cei care înţeleg faptul că telefonul nu va atinge niciodată eleganţa unui ceas de marcă.

Ceasornicarii sunt optimişti. Meseria lor nu va dispărea vreodată, pentru că oamenii cu stil vor continua să poarte ceasuri, chiar dacă - în mod mecanic - se vor uita la telefonul mobil atunci când trebuie să afle ora exactă.

În orice caz, atunci când vine vorba despre războiul dintre telefonul mobil şi ceasul de mână, lumea va fi veşnic împărţită în două tabere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Telefonul mobil a detronat ceasul