Antena Meniu Search
x

Telenovela de la Meteor. Episodul SUA

A fugit din casa lui Obama de Meteor ca să fie liberă în ţara adevăratului Obama. Nepoata fugară a lui Ninel Potârcă îi transmite bunicului mesaje de peste Ocean. E bine. Îndrăgostită, fericită, şi majoră, spune ea.

Vezi și

 A dat case, bani, maşini şi-o căsătorie aranjată pe iubirea adevărată. Liderul romilor din Târgu Jiu a rămas să şteargă lacrimile băiatului căruia fata i-a fost promisă. Cu ce altceva decât cu bani.

Alexandra, 19 ani! Julietă de Meteor, a doua nepoata pe care Ninel Potârcă a pierdut-o! A înţeles asta din primul ei mesaj pe telefon, primit ieri dimineaţă!

Dar când unii îşi găsesc fericirea, alţii dau peste opusul ei! Aşa e de când lumea şi pământul. Aşa e şi în Meteor! Alexandra a dat visul ţigănesc, pus la cale de familia ei de ani de zile, pe visul american, pus la cale cu iubitul ei!

Dragostea Alexandrei are limitele Americii. Şi ea a fost de neoprit, când a lăsat totul în urmă. Un logodnic din Meteor, o casă, maşini, familia! Avea totul la picioarele ei, a plecat cu câţiva bani şi acte! Familiei Potârcă nu i-a mai rămas acum decât să se aşeze într-un fotoliu şi să se uite la pozele ei. Atât le-a rămas.

Barack Obama! Nu la Obama de Meteor, cum e supranumit Ninel Potârcă. Cu puterea lui, liderul romilor va trebui să trateze şi inima sfâşiată a băiatului pe care nepoata lui l-a lăsat cu ochii în soare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Telenovela de la Meteor. Episodul SUA