Antena Meniu Search
x

Thunder, calul abandonat pe un câmp lângă Craiova

Un cal îmbolnăvit şi abandonat de oameni a primit astăzi ajutor. Thunder a fost găsit pe un câmp de lângă Craiova. Avea o fractură, era slăbit şi însetat. Mai mulţi iubitori de animale l-au luat de acolo şi l-au dus la o clinică în Ungaria

Vezi și

Un cal îmbolnăvit şi abandonat de oameni a primit astăzi ajutor. Thunder a fost găsit pe un câmp de lângă Craiova. Avea o fractură, era slăbit şi însetat. Mai mulţi iubitori de animale l-au luat de acolo şi l-au dus la o clinică în Ungaria. 

Poate să-şi revină şi poate trăi bine. Dar viaţa lui costă. Aşa că astăzi, în cadrul Concursului Internaţional de Sărituri peste Obstacole, organizat lângă Bucureşti, s-a desfăşurat şi un eveniment de caritate pentru Thunder.

Proba de caritate a fost în echipă. Călăreţul trebuia să sară cu calul peste patru obstacole, să bată palma cu coechipierul şi apoi, cel de-al doilea, să alerge 15 metri pe nisip cu picioarele într-un sac.

Thunder a fost găsit pe un câmp de la marginea Craiovei înfometat şi însetat. Avea un cip, doar că proprietarul a susţinut că l-a vândut de mult şi nu mai are nevoie de el. Acum este la o clinică din Budapesta unde este tratat. Doar că tratamentul costă. De 5 mii de euro are nevoie calul ca să se vindece. Până acum s-a strâns doar jumătate din sumă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Thunder, calul abandonat pe un câmp lângă Craiova