Antena Meniu Search
x

Video TIFF 2022: street food cu mâncare tradiţională ucraineană, gătită de Chef Adi Hădean

La Cluj continuă Festivalul Internaţional de Film Transilvania. Sunt proiecţii peste tot prin oraş astăzi dar şi un CineConcert cu muzică live la Muzeul de artă. Şi mai sunt şi lucruri nemaivăzute până acum acolo. Sunt multe evenimente dedicate Ucrainei iar asta se vede în mai multe moduri.

de Redactia Observator

la 02.07.2022, 07:18

Vezi și

Alex Prunean -  reporter Observator: În centrul Clujului, pe strada Potaisa, se pregăteşte ceva frumos, dar şi gustos în acelaşi timp. Vorbim despre un street food şi nu este vorba despre orice fel de mâncare, ci mâncare tradiţională din Ucraina. Anul acesta ţara vecină are o secţiune specială în cadrul TIFF, iar astăzi mâncarea ucraineană va fi vedetă aici. Celebrul Chef Adi Hădean va găti împreună cu mai mulţi bucătari din Ucraina ajunşi la Cluj. Mai apoi, preparatele vor fi vândute, iar banii vor ajunge la o asociaţie care asigură mese calde refugiaţilor din Ucraina ajunşi la noi în ţară. 

Citește și: Filme noi care apar în luna iulie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Trecând peste partea de mâncare va fi o zi plină. În această seară la TIFF de la ora 19 o cunoscută artistă din Ucraina va susţine un concert la Muzeul de Artă, iar mai apoi va avea loc un cine-concert cu proiecţia filmului "Bestia", o capodoperă poloneză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » TIFF 2022: street food cu mâncare tradiţională ucraineană, gătită de Chef Adi Hădean