Antena Meniu Search
x

Video Tot mai mulţi elevi îşi dau vacanţa pe muncă. Unde aleg cei mai mulţi tineri să se angajeze sezonier, pe timpul verii

Vacanţa mare e, dintotdeauna, aşteptată cu nerăbdare de elevi. Pentru unii însă nu vine la pachet doar cu distracţie şi relaxare. Tot mai mulţi adolescenţi aleg să se angajeze în prima parte a verii şi să plece abia apoi în vacanţă... pe banii lor. Cei care aleg să muncească consideră că se maturizează şi că învaţă să comunice mult mai uşor cu cei din jur. 

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 08:23

Vezi și

Vacanţa de vară! Perioada cea mai aşteptată de toţi elevii. Însă, puţini sunt cei care vor să facă altceva în afară de relaxare. Totuşi, există şi excepţii! La ştrandul din Aiud, 10 elevi au ales lecţia maturităţii şi s-au angajat pe timpul verii.

Ionuţ, elev: Dacă stăteam acasă nu prea învăţam mare lucru aşa că aici învăţ şi lucruri noi, câştig şi bani şi trece timpul mai bine.

Ariana, elevă: Am ales să muncesc pe timp de vară ca să văd cumva adevărata valoare a banilor.

Elevii dau dovadă de profesionalism şi responsabilitate

Pe acelaşi subiect

Adolescenţii au sarcinile bine împărţite. Unii servesc la bar, alţii sunt la bucătărie unde prepară mâncarea pentru clienţi, iar alţii...

Ionuţ, elev: Am grijă ca totul să fie în regulă, ca totul să fie în siguraţă şi dacă doamne fereşte se întâmplă ceva ...aici este rolul meu să intervin.

Bani pe care îi câştiga vor fi investiţi... în ei. 

Riana, elevă: Să învăţ cum se câştigă banii să nu mai cheltui banii părinţilor şi nu stiu o să-mi cumpăr haine, o să merg la mare.

Angajatorii au numai cuvinte de laudă la adresa copiilor

Antonia Craciun, administrator ştrandul Aiud: Ca şi muncitori sunt nişte tineri dedicaţi, responsabili şi este o adevăratălăcere să muncim cu ei. Ei sunt punctuali învaţă să comunice cu clienţii care de mule ori este destul de greu săcomunici cu ei învaţă să muncească în echipă.

Clienţii ştrandului sunt mulţumiti de munca pe care o depun adolescenţii şi îi felicită pentru că-şi petrec timpul altfel decât pe intrenet sau cu ochii în telefoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Tot mai mulţi elevi îşi dau vacanţa pe muncă. Unde aleg cei mai mulţi tineri să se angajeze sezonier, pe timpul verii