Antena Meniu Search
x

Toţi elevii trebuie să ştie asta! Se PRODUC MODIFICĂRI în privinţa TEZELOR. ANUNŢUL făcut de Ministerul Educaţiei

Ministerul Educaţiei a stabilit ca tezele din semestrul I să fie susţinute până în 13 ianuarie 2017, iar cele din semestrul al II-lea, până în 26 mai. Elevii din clasa a VIII-a vor susţine tezele din semestrul al II-lea până în 19 mai, iar cei din clasele terminale de liceu, până pe 5 mai.

Ministerul Educaţiei a stabilit ca tezele din semestrul I să fie susţinute până în 13 ianuarie 2017, iar cele din semestrul al II-lea, până în 26 mai. Elevii din clasa a VIII-a vor susţine tezele din semestrul al II-lea până în 19 mai, iar cei din clasele terminale de liceu, până pe 5 mai.

Elevii de la şcolile sau din clasele cu predare în limbile minorităţilor naţionale vor avea teze şi la limba şi literatura maternă, indiferent de nivel, filieră, profil, specializare sau calificare profesională, an de studiu şi formă de şcolarizare.

De asemenea, elevii din clasele cu predare în regim bilingv sau intensiv a unei limbi străine, indiferent de specializare, vor susţine teză şi la limba străină respectivă.

Potrivit Ministerului Educaţiei, în caz în care o lucrare scrisă semestrială se susţine la alegere dintr-o listă de discipline, elevii vor opta în scris pentru aceasta.

În învăţământul special care utilizează curriculumul şcolii de masă, se susţin tezele prevăzute pentru învăţământul de masă. În celelalte unităţi de învăţământ special se susţin teze la limba şi literatura română şi la matematică, începând cu clasa a VI-a.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Toţi elevii trebuie să ştie asta! Se PRODUC MODIFICĂRI în privinţa TEZELOR. ANUNŢUL făcut de Ministerul Educaţiei