Antena Meniu Search
x

Video Traficul pe A2 după vacanţa de 1 mai. Circulaţie intermitentă pe podul de la Feteşti. Restricţii de călătorie şi acţiuni de testare ale şoferilor

Se aşteaptă aglomeraţie mare, astăzi, pe Autostrada Soarelui, când mii de români se întorc din vacanţa de 1 Mai. Însă, până să ajungă acasă, vor trece testul răbdării, în coloană. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 01.05.2023, 14:04

Vezi și

Sunt valori de trafic în creştere, din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe autoturisme care pleacă dinspre litoral spre Capitală şi poliţiştii spun că se aşteaptă ca în orele imediat următoare traficul să fie unul din ce în ce mai aglomerat pe Autostrada Soarelui, la intrare în Capitală, iar mai apoi în Bucureşti.

Poliţia rutieră a interprins acţiuni în masă în cazul de faţă la Feteşti, la bariere, acolo unde foarte mulţi şoferi sunt opriţi fie să fie testaţi pentru alcool, fie cu un drugtest, pentru că din păcate vorbim în ultima perioadă despre din ce în ce mai mulţi şoferi care consumă droguri iar apoi se urcă la volan. Şoferul trebuie să ţină testul îmbibat în salivă preţ de câteva minute pentru ca acesta să fie introdus într-o maşinărie, iar în alte câteva minute sunt scanate şi vin rezultatele pentru cam tot ceea ce înseamnă consum de droguri pe care o persoană le poate face înainte să se urce la volan.

Care sunt restricţiile de circulaţie din cauza lucrărilor

Pentru că sunt lucrări undeva la aproximativ la 10 km de locul unde transmitem, poliţiştii încearcă să oprească intermitent circulaţia dinspre Bucureşti înspre Constanţa pentru ca cei care vin din Constanţa să poată ajunge mai repede spre capitală, valorile de trafic fiind evident mai mari din acea parte. Şoferii care aşteptă să vină spre Constanţa sunt la rândul lor lăsaţi să meargă.

S-au format deja cozi de 2-3 km în unele zone, principalele probleme fiind între km 140 şi km 144. Poliţiştii acţionează doar pe Autostrada Soarelui cu aproximativ 10 radare, foarte multe maşini de poliţie, foarte mulţi motociclişti care parcurg aceşti 120 de km din capitală până în zona Feteşti.

Şoferii sunt înregistraţi pe aceste camere radar, ba mai mult sunt făcute din kilometri în kilometri anumite opriri tocmai pentru a fi testaţi fie cu aparatul etilotest, fie cu cel drugtest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Traficul pe A2 după vacanţa de 1 mai. Circulaţie intermitentă pe podul de la Feteşti. Restricţii de călătorie şi acţiuni de testare ale şoferilor