Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu își lasă fratele pe mâna justiţiei

Cu lacrimi în ochi şi vocea tremurândă, Traian Băsescu a ieşit azi la declaraţii. Dar nu ca să îşi apere fratele. Ci ca să-l dea pe mâna justiţiei.

Vezi și

Cu lacrimi în ochi şi vocea tremurândă, Traian Băsescu a ieşit azi la declaraţii. Dar nu ca să îşi apere fratele. Ci ca să-l dea pe mâna justiţiei. Scandalul e prea mare pentru ca şeful statului să nu spună nimic. Dar, contrar aşteptărilor unora, Traian Băsescu nu a sărit să îşi apere fratele.

“În faţa justiţiei, indiferent cum ne cheamă sau ce funcţie avem, toţi suntem egali iar faptul că eşti fratele preşedintelui nu te scuteşte de responsabilitatea în faţa justiţiei şi a legii”, a spus şeful statului.

O ţară întreagă a văzut înregistrările în care apare fratele său. Traian Băsescu neagă că ar avea vreo legătură cu această poveste. Spune însă că a aflat de anul trecut că fratele său ar avea probleme cu interlopii.

Şi are şi ceva să-i reproşeze. Acum câţiva ani însă şi el a petrecut alături de acelaşi "anturaj" la Costeşti. În acest moment, fratele preşedintelui este urmărit penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Traian Băsescu își lasă fratele pe mâna justiţiei