Antena Meniu Search
x

Video Trei bărbați arestați după scandalul de la Petea, din Satu Mare, pentru că au sărit la polițiști cu pietre si drujbe

O ceartă între localnicii din localitatea Petea, judeţul Satu Mare s-a încheiat aseară cu intervenţia trupelor speciale şi cu focuri de armă. Prezenţa forţelor de ordine, în loc să calmeze spiritele, a făcut ca scandalul să degenereze. Patru poliţisti au fost răniţi. 

de Redactia Observator

la 05.04.2021, 22:54

Vezi și
  • Trei scandalagii au fost arestaţi pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Un agent de la Trupele Speciale, a fost lovit în cap cu o piatră, în timp ce încerca să îşi protejeze un coleg. Unul dintre scandalagii a scos o drujbă şi i-a ameninţat pe poliţiştii, care s-au văzut nevoiţi să folosească armamentul din dotare. 

Trei indivizi au fost arestaţi pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Scandalul a izbucnit duminică seară, în cartierul de romi din Petea

Totul a început duminică, în jurul orei 20.00, când la locul unui scandal au sosit polițiști de ordine publica și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana un conflict.

Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil și față de polițiști, rănindu-l pe unul dintre aceștia. Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc. Polițistul rănit și doi cetățeni implicați in conflict au fost transportati la spital, pentru a li se efectua investigații medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trei bărbați arestați după scandalul de la Petea, din Satu Mare, pentru că au sărit la polițiști cu pietre si drujbe