Video

Trei bărbați arestați după scandalul de la Petea, din Satu Mare, pentru că au sărit la polițiști cu pietre si drujbe

De Redactia Observator.
Publicat: 05.04.2021, 20:23.
Actualizat: 05.04.2021, 22:54

O ceartă între localnicii din localitatea Petea, judeţul Satu Mare s-a încheiat aseară cu intervenţia trupelor speciale şi cu focuri de armă. Prezenţa forţelor de ordine, în loc să calmeze spiritele, a făcut ca scandalul să degenereze. Patru poliţisti au fost răniţi. 

Un agent de la Trupele Speciale, a fost lovit în cap cu o piatră, în timp ce încerca să îşi protejeze un coleg. Unul dintre scandalagii a scos o drujbă şi i-a ameninţat pe poliţiştii, care s-au văzut nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

Trei indivizi au fost arestaţi pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Citește și:

Scandalul a izbucnit duminică seară, în cartierul de romi din Petea

Totul a început duminică, în jurul orei 20.00, când la locul unui scandal au sosit polițiști de ordine publica și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana un conflict.

Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil și față de polițiști, rănindu-l pe unul dintre aceștia. Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc. Polițistul rănit și doi cetățeni implicați in conflict au fost transportati la spital, pentru a li se efectua investigații medicale.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.