Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei din zece barbati casatoriti ascund de sotii amenzile si accidentele de masina

Nu stie nevasta ce stie politia! Un barbat din trei tace malc cand incaseaza o amenda de circulatie. Banii nu mai valoreaza nimic in fata unui scandal monstru pe care cu siguranta consoarta il va face

de Redactia Observator

la 24.04.2013 , 20:13

Una din patru persoane casatorite a ascuns cel putin o amenda de circulatie de partenerul de viata. O spune un studiu care ii scoate pe barbati mai… secretosi. Trei din zece omit intentionat sa spuna acasa despre ,,greseala'' din trafic. Mai mult, jumatate dintre ei nu recunoaste atunci cand isi lovesc usor masina. “Barbatii sigur ca au aceasta maturizare mai tarzie, mai deficitara in multe cazuri si de ce sa nu vedem si cealalta fata a medaliei, de multe ori femeile sunt mai cicalitoare, mai intransigente in ceea ce priveste bugetul”, a explicat sociologul Hanibal Dumitrascu.

Nici nevestele nu sunt perfecte. Desi au gura mare de obicei, cand vine vorba despre propria greseala, recurg si ele la tacere. “Am lovit pe cineva in parcare, m-am inteles cu persoana, dar nu i-am spus sotului ca i-am dat bani. Si el a ascuns de mine amenzi”, sustine o doamna.

Acelasi studiu spune ca 16 la suta dintre femeile chestionate nu le spun sotilor despre amenzi. Altele au recunoscut ca ascund accidentele usoare de partenerii de viata.

Vezi și

Desi pare banal sa ascunzi o simpla amenda de circulatie, specialistii avertizeaza ca in spatele acestui gest se poate ascunde o problema de cuplu, demna de luat in serios. “Minciuna, in general, este generata de lipsa de incredere. De multe ori cand cineva omite sa spuna adevarul sau chiar minte, procesul de comunicare este deficitar”, a mai spus sociologul.

Daca ati calcat stramb pedala de acceleratie, specialistii va recomanda sa va ganditi ca minciuna are picioare scurte. In plus, o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Trei din zece barbati casatoriti ascund de sotii amenzile si accidentele de masina