Un taximetrist A SPULBERAT trei muncitori care colmatau rosturile, pe Şoseaua Colentina. Unul dintre ei e în comă, la spital

Publicat: 05.11.2017, 08:02.
Actualizat: 05.11.2017, 08:41

Accident grav azi-noapte în Capitală! Trei muncitori care lucrau pe şoseaua Colentina au fost spulberaţi de un taximetrist.

Accident grav azi-noapte în Capitală! Trei muncitori care lucrau pe şoseaua Colentina au fost spulberaţi de un taximetrist. Unul dintre bărbaţi a ajuns în comă la spital, cu şanse minime de supravieţuire. Şoferul care nu consumase băuturi alcoolice, spune că s-a trezit cu cei trei oameni în faţa maşinii. E contrazis însă de una dintre victime.

Cei trei muncitori lucrau lângă linia de tramvai, când au fost loviţi de taxiul scăpat de sub control. Şoferul spune că i-au apărut pur şi simplu în faţă: "Mă deplasam încoace şi a încercat să traverseze cu butelia aia, fără lumini, fără nimic. Am luat dreapta şi domnul s-a lovit cu capul de maşină. Era conştient când a venit ambulanţa. Nu avea vestă reflectorizantă, nimic."

Unul dintre muncitori îl contrazice însă: "Executam lucrări de colmatare a rosturilor. Se vede şi vesta verde care e jos. Toată lumea avea vesta. Noi împingeam colmatorul pe rost. Toţi trei am fost accidentaţi. Noi eram cu spatele şi ne-am trezit loviţi."

Citește și:

Doi dintre bărbaţi au scăpat cu răni uşoare. Al treilea însă, în vârstă de 52 de ani a ajuns, în comă, la spital.
Poliţiştii au acum misiunea de a afla cum s-a petrecut exact accidentul şi dacă muncitorii semnalizaseră lucrarea şi erau echipaţi corespunzător.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.