Antena Meniu Search
x

Un taximetrist A SPULBERAT trei muncitori care colmatau rosturile, pe Şoseaua Colentina. Unul dintre ei e în comă, la spital

Accident grav azi-noapte în Capitală! Trei muncitori care lucrau pe şoseaua Colentina au fost spulberaţi de un taximetrist.

Vezi și

Accident grav azi-noapte în Capitală! Trei muncitori care lucrau pe şoseaua Colentina au fost spulberaţi de un taximetrist.  Unul dintre bărbaţi a ajuns în comă la spital, cu şanse minime de supravieţuire. Şoferul care nu consumase băuturi alcoolice, spune că s-a trezit cu cei trei oameni în faţa maşinii. E contrazis însă de una dintre victime. 

Cei trei muncitori lucrau lângă linia de tramvai, când au fost loviţi de taxiul scăpat de sub control. Şoferul spune că i-au apărut pur şi simplu în faţă: "Mă deplasam încoace şi a încercat să traverseze cu butelia aia, fără lumini, fără nimic. Am luat dreapta şi domnul s-a lovit cu capul de maşină. Era conştient când a venit ambulanţa. Nu avea vestă reflectorizantă, nimic."

Unul dintre muncitori îl contrazice însă: "Executam lucrări de colmatare a rosturilor. Se vede şi vesta verde care e jos. Toată lumea avea vesta. Noi împingeam colmatorul pe rost. Toţi trei am fost accidentaţi. Noi eram cu spatele şi ne-am trezit loviţi."

Doi dintre bărbaţi au scăpat cu răni uşoare. Al treilea însă, în vârstă de 52 de ani a ajuns, în comă, la spital. 

Poliţiştii au acum misiunea de a afla cum s-a petrecut exact accidentul şi dacă muncitorii semnalizaseră lucrarea şi erau echipaţi corespunzător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un taximetrist A SPULBERAT trei muncitori care colmatau rosturile, pe Şoseaua Colentina. Unul dintre ei e în comă, la spital