Antena Meniu Search
x

Trei oameni au ajuns la spital după ce o maşină a lovit o căruţă

Trei oameni au ajuns în grija medicilor după ce o căruţă şi o maşină s-au ciocnit, în Prahova. Autoturismul mergea regulamentar pe drumul naţional când, de pe o stradă laterală, atelajul i-ar fi ieşit în cale

Vezi și

Trei oameni au ajuns în grija medicilor după ce o căruţă şi o maşină s-au ciocnit, în Prahova. Autoturismul mergea regulamentar pe drumul naţional când, de pe o stradă laterală, atelajul i-ar fi ieşit în cale.

Din impactul violent, doar calul care trăgea căruţa a scăpat teafăr.

Trei persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Ploieşti. Cel mai probabil, ieri dimineaţă, căruţaşul voia să traverseze drumul naţional. Numai ce ieşise de pe o stradă laterală când a fost izbit în plin de autoturism. Maşina circula regulamentar spre Bucureşti. Din căruţa spulberată, doi bărbaţi au ajuns în stare gravă în grija medicilor. Şoferul a scăpat cu răni uşoare. Pe drumurile naţionale deschise traficului european, circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală este interzisă. Poliţia continuă cercetările în acest caz. Cei doi bărbaţi care erau în căruţă sunt în continuare în grija medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Trei oameni au ajuns la spital după ce o maşină a lovit o căruţă