Antena Meniu Search
x

Au pornit la drum Trenurile Soarelui

Trenurile Soarelui au pornic la drum. Începând de vineri, 14 iuni, și până pe 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe cu stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării, anunță CFR Călători.

de Redactia Observator

la 14.06.2019, 11:29

Trenurile Soarelui
A intrat în vigoare programul estival Trenurile Soarelui - Profimedia Images

Trenurile Soarelui au pornit la drum. Începând de vineri, 14 iunie, și până pe 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe cu stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării, anunță CFR Călători.

22 trenuri directe (11 tur/11 retur) şi ramurile aferente care pornesc din principalele oraşe vor avea ca destinaţie Constanţa/ Mangalia şi retur. Numai 6 dintre acestea (3 tur/3 reutr) nu vor tranzita Bucureştiul”, se arată în comunicat.

În plus, 32 de trenuri (16 tur/16 retur) vor asigura legătura Capitalei cu litoralul şi retur, 14 din ele (7 tur/7 retur) ajungând până la Mangalia şi retur, restul oprindu-se la Constanţa. Durata de parcurs între Bucureşti şi Constanţa, pentru trenurile IR fără oprire, este de 1 oră şi 58 de minute.

Totodată, 2 trenuri directe (1 tur/1 retur) vor asigura zilnic legătura Bucureşti Nord – Tulcea Oraş şi retur, pentru a facilita accesul turiştilor la Delta Dunării.

De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (2 tur/2 retur) vor continua să circule între Medgidia şi Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Au pornit la drum Trenurile Soarelui