Antena Meniu Search
x

Video Turiştii au umplut centrele de relaxare în ultima zi de minivacanţă. Cât costă o zi de răsfăţ la spa

Este ultima zi din minivacanţa de 1 decembrie, iar turiştii vor să profite de fiecare oră care a rămas. Înainte să-şi facă bagajele, se relaxează la un centru spa, cu un masaj sau cu o baie în piscină. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.12.2022, 13:50

Vezi și

Turiştii care au venit la mare în această minivacanţă se bucură în continuare de ultimele clipe de relaxare. Cei care au ales centre spa au avut parte de mult răsfăţ, pentru că, de exemplu aici, există o zonă cu apă caldă, de 29-30 grade Celsius, cu masaj subacvatic. Există cascada de apă pentru masaj cervical, umbrela de apă, zona de gazere.

Iar la zona fierbinte, unde temperatura apei ajunge la 32-34 de grade Celsius, există spirala de jeturi, paturi de relaxare şi masaj pentru întreg corpul, dar şi relaxare de tip bubble bath. Cei care au venit aici nu se grăbesc niciunde, pentru că pot ajunge în tihnă acasă, de aici nu va fi foarte aglomerat, pe drumul înapoi spre casă.

Aceştia au plătit pentru 4 nopţi 1.100 de lei pentru cazarea demipensiune şi 1.400 de lei pentru o cazare all-inclusive. Puteţi veni aici şi o singură zi dacă vă doriţi lucrul acesta, costă 75 de lei pe zi accesul. Tot în Eforie Nord, există şi un alt centru spa, acolo unde există o piscină interioară cu apă sărată din lacul Techirghiol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Turiştii au umplut centrele de relaxare în ultima zi de minivacanţă. Cât costă o zi de răsfăţ la spa