Antena Meniu Search
x

Ucisă de bărbat în fața bisericii

Gest înfiorător chiar în faţa unei biserici din judeţul Arad. Un bărbat şi-a omorât soţia, de faţă cu băiatul lor de doar 11 ani

Vezi și

Gest înfiorător chiar în faţa unei biserici din judeţul Arad. Un bărbat şi-a omorât soţia, de faţă cu băiatul lor de doar 11 ani

Cei trei veniseră pentru parastasul unei rude, moartă în urmă cu o săptămână. La finalul slujbei, după ce rudele s-au îndepărtat de lăcaşul de cult, individul a atacat-o pe femeie. A lăsat-o într-o baltă de sânge, şi a plecat liniştit spre barul din localitate.

Rudele spun că bărbatul de 40 de ani era extrem de gelos. Îi făcea des crize femeii iar ea se temea de el. De mai bine de o săptămână, cei doi locuiau separat. Ieri, însă, s-au întâlnit la biserică, la parastas. Au stat unul lângă altul şi nimic nu prevestea nenorocirea. Mai ales că îl aveau cu ei şi pe băiatul lor de 11 ani. La finalul slujbei, femeia şi-a luat rămas-bun de la rude şi voia să plece spre casă. Soţul ei a aşteptat-o în faţa porţii. Şi a atacat. Avea la el nu unul ci trei cuţite. A lovit-o pe femeie pe mâini şi în zona abdomenului.

Fiul lor a văzut totul şi a început să ţipe după ajutor. Când şi-a văzut soţia prăbuşită, individul a plecat la barul din sat. Acolo a băut, a glumit şi a râs ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Între timp, rudele au sunat la 112. Un eclicopter SMURD a pornit spre Cermei dar femeia a murit în mâinile medicilor de pe salvare. Soţul ei a fost prins de poliţişti şi reţinut.

Astăzi, el va fi dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Băiatul de 11 ani va rămâne, cel mai probabil, în grija rudelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Ucisă de bărbat în fața bisericii