Antena Meniu Search
x

Udrea, DATĂ ÎN VILEAG! De ce s-a înscris, de fapt, la TEOLOGIE: “S-a pocăit după ce a minţit şi furat ani de zile. Am râs cu poftă”

Anunţul Elenei Udrea de a urma cursurile de masterat ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, secţia Asistenţă pastorală, a stârnit vâlvă în România.

Anunţul Elenei Udrea de a urma cursurile de masterat ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, secţia Asistenţă pastorală, a stârnit vâlvă în România.

Decizia sa nu are legătură cu smerenia, ci cu teama de puşcărie, afirmă activistul civic Mihai Poliţeanu.

Mihai Poliţeanu oferă mai multe prevederi din legea executării pedepselor de care Elena Udrea s-ar putea folosi dacă va fi condamnată la închisoare.

“Am râs cu poftă când am auzit că doamna Elena Udrea s-a pocăit după ce a minţit şi furat ani de zile, înscriindu-se la cursuri de master la Facultatea de Teologie Ortodoxă. Apoi mi-am adus aminte. Conform legii privind executarea pedepselor:

1. deţinuţii pot participa la cursuri de învăţământ universitar în forma frecvenţei reduse. Adică pot ieşi din penitenciar;

2. Apoi se poate ieşi din penitenciar, conform legii, şi pentru susţinerea examenelor;

3. Se dau zile câştig, adică se reduc din pedeapsă, pentru cursuri de şcolarizare;

4. Se dau zile câştig pentru publicarea de lucrări ştiinţifice. Ce ocazie mai bună şi mai clară ar fi decât un master şi, apoi, un doctorat, timp în care publici o grămadă?

Elena Udrea nu se pregăteşte pentru mântuire. Se pregăteşte pentru intrarea la puşcărie şi o ieşire cât mai rapidă”, a scris Politeanu pe pagina sa de Facebook.

Udrea a declarat miercuri că se apucă de teologie pentru a-i ajuta pe cei cu “probleme de natură emoţională”.

“Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (…) În faţa morţii, nu există atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat în faţa lui”, a declarat Elena Udrea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Udrea, DATĂ ÎN VILEAG! De ce s-a înscris, de fapt, la TEOLOGIE: “S-a pocăit după ce a minţit şi furat ani de zile. Am râs cu poftă”