Antena Meniu Search
x

Ultima noapte de distractie pentru o tanara din Bihor

O noapte in discoteca i-a adus sfarsitul unei tinere de numai 23 de ani din Bihor. Tocmai terminase Masterul si voia sa se distreze, dar un fost iubit i-a stricat seara si apoi ar fi ucis-o, cred martorii

Vezi și

Dupa doua zile de cautari, oamenii au gasit trupul fetei pe marginea unui rau, intr-un loc spre care principalul suspect privea cu insistenta. Tanara de 23 de ani fusese studenta la master, in Cluj Napoca. Tocmai si-a sustinut lucrarea de disertatie si s-a intors la parinti, unde planuia sa se relaxeze doua saptamani. Vacanta ei s-a terminat insa mai devreme.

Fetita a fost la discoteca sambata spre duminica seara. A venit de la discoteca, dar nu a mai ajuns acasa. In discoteca s-ar fi intalnit cu un fost iubit. Au inceput sa se certe si apoi au plecat impreuna din club.

Impreuna cu fostul prieten a pornit din discoteca spre centru, dar fata nu a mai ajuns acasa. Disperati, parintii au pornit in cautarea ei. “Era o fata foarte serioasa, din cauza asta m-am speriat ca a disparut si nu stiam nimic de ea”, povesteste Beres Csaba, primarul comunei Sacuieni. Primarul a convins peste o suta de oameni sa ia parte la cautari. Doua zile voluntarii au periat malul raului care trece pe langa localitate si campurile de la marginea satului.

Apoi, tanarul care a fost vazut plecand impreuna cu fata din club le-a dat un indiciu, fara sa vrea. “A stat acolo si de acolo s-a uitat la lume cum cauta. Deci el toata ziua a stat acolo cu fata spre locul ala”, a declarat o femeie. Si chiar in acel loc oamenii au gasit trupul fetei. "Era dezbracata pana in brau si avea semne de violenta, lucrurile erau ravasite, pantofii erau aruncati", mai povesteste aceasta. “Avem suspiciuni de omor, urmeaza sa facem autopsia. Prezinta urme de violenta”, a declarant Alin Leucea, procuror sef la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor.

Acum, fostul iubit al tinerei e principalul suspect. Politistii spera ca raportul autopsiei sa le spuna daca acesta e vinovat de moartea fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Ultima noapte de distractie pentru o tanara din Bihor