Antena Meniu Search
x

Un atac în stil mafiot a fost comandat, la Deva, chiar din închisoare

Un deţinut condamnat pentru omor şi-ar fi pus trei prieteni să incendieze apartamentul fostei sale soţii. Indivizii au dat foc uşii de la intrare, dar vecinii au văzut din fericire la timp ce se întâmplă şi a fost evitată o tragedie.

Vezi și

 Un atac în stil mafiot a fost comandat, la Deva, chiar din închisoare. Un deţinut condamnat pentru omor şi-ar fi pus trei prieteni să incendieze apartamentul fostei sale soţii. Indivizii au dat foc uşii de la intrare, dar vecinii au văzut din fericire la timp ce se întâmplă şi a fost evitată o tragedie. Piromanii au fost arestaţi preventiv, iar cel care a ordonat atacul riscă să primească nişte ani în plus după gratii.

Fumul i-a alertat pe oameni. S-au temut că a izbucnit un incendiu. Nimeni n-a bănuit însă că focul a fost pus de trei indivizi. Femeia pe care încercau s-o intimideze aceştia, la ordinul fostului soţ, închis pentru că a luat o viaţă, nu era acasă. Vecinii ei au stins flăcările care ameninţau să-i distrugă locuinţa.

Interlopul care a comandat atacul a vrut astfel să se răzbune pe femeia care l-a părăsit. Ar fi încercat s-o convingă să se întoarcă la el, dar a fost refuzat. Bărbaţii care au acceptat să-i regleze conturile i-ar putea fi în curând colegi de celulă.

Cel care a dat ordinul are de ispăşit 18 ani şi 6 luni de închisoare. Perioadă la care s-ar putea adăuga acum câţiva ani.

Anchetatorii încercă de asemenea să afle dacă acesta a fost ajutat de cei care trebuiau să-l păzească să ia legătura cu cei trei prieteni care au pus focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un atac în stil mafiot a fost comandat, la Deva, chiar din închisoare