Antena Meniu Search
x

Decizie şocantă a unei mame din Iaşi: şi-a abandonat fiul grav bolnav, pentru că s-a născut cu o malformaţie la inimă

Viaţa unui copil abandonat nu a valorat mai nimic, nici când s-a născut, nici acum, când a ajuns la 12 ani! Băiatul a venit pe lume cu o malformaţie la inimă. Mama l-a abandonat.

Vezi și

Viaţa unui copil abandonat nu a valorat mai nimic, nici când s-a născut, nici acum, când a ajuns la 12 ani! Băiatul a venit pe lume cu o malformaţie la inimă, iar mama sa l-a abandonat. Grav este şi că minorul riscă să moară dacă nu este operat.

Povestea băiatului e tristă de la început până la sfârşit. S-a născut cu mai multe defecte la nivelul inimii, care l-au împiedicat să se dezvolte şi a crescut într-un centru de plasament, după ce mama l-a abandonat.

În 2014, băiatul a avut şansa să fie operat de o echipă din Israel, dar nu s-a întâmplat! Medicii aveau nevoie de acordul mamei, care însă nu l-a dat. Motivul era incredibil: femeia le-ar fi spus că se teme să nu-i vândă organele copilului.

Acum, copilul este din ce în ce mai rău şi operaţia e singura care-i poate salva viaţa. Însă medicii se lovesc din nou de proceduri: au nevoie de acordul mamei. De data aceasta, femeia s-a înduplecat şi a promis că va trimite actul ce permite intervenţia chirurgicală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Decizie şocantă a unei mame din Iaşi: şi-a abandonat fiul grav bolnav, pentru că s-a născut cu o malformaţie la inimă