Antena Meniu Search
x

Un barbat a fost legat si batut pana la moarte, sub ochii unui politist

Rudele l-au batut si l-au legat de un copac, iar politistul chemat l-a privit cum isi da ultima suflare, fara sa cheme imediat ambulanta. E concluzia dupa moartea cumplita a unui barbat din Neamt. Agentul este acum anchetat penal.

Vezi și
Era 21 ianuarie. Trecuse de miezul noptii cand barbatul din Neamt a murit in stransoarea funiilor, legat de copac. A fost lovit cu bestialitate de rudele fostei sotii, dupa ce a vrut sa se impace cu forta, spun anchetatorii. “Are dantura scoasa, are mainile sparte, spun medicii, doctorii legisti au zis ca nu mai are nici splina, nu mai are nimic, ca toate sunt rupte”, a spus tatal victimei Ioan Fundacescu.

Politistii care au venit de urgenta, n-au tinut cont de asta. Trei au intrat in casa, al patrulea l-a pazit pe barbatul legat, cu rani multe. N-au chemat ambulanta.

Omul a ramas legat in curtea casei mai bine de trei ore. Trei ore in care politistul nu si-a dat seama ca barbatul legat isi da ultima suflare. Intr-un final, omul legii a chemat medicii. Le-a spus ca are un barbat baut si furios. “Persoana era decedata de peste 40 de minute. Pacientul a fost lasat la locul solicitarii pentru ancheta ce urma sa se desfasoare”, a declarat medicul Letitia Damoc.

Cand si-a dat seama ce a facut, politistul le-ar fi sugerat rudelor agresorului sa spuna ca cercetarile au durat doar zece minute si ca omul ar fi putut oricand sa se dezlege. Adevarul, insa, a iesit repede la iveala. Iar agentul de politie Liviu Munteanu a ajuns la Parchet. Este cercetat pentru instigare la marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un barbat a fost legat si batut pana la moarte, sub ochii unui politist