Antena Meniu Search
x

Un bărbat condamnat pentru crimă a fost prins de poliţişti după 17 ani

La aproape două decenii după ce a ucis cu sânge rece un bătrân pentru câteva bijuterii îşi primeşte în sfârşit pedeapsa

Vezi și

La aproape două decenii după ce a ucis cu sânge rece un bătrân pentru câteva bijuterii îşi primeşte în sfârşit pedeapsa

Adrian Ene. Poliţiştii îl căutau de aproape două decenii. Pentru crimă. În 1995 a intrat în casa unui bătrân din Ungaria împreună cu un prieten. Bărbatul i-a surprins chiar când se pregăteau să fugă din locuinţă cu prada. În acel moment hoţii s-au transformat în criminali. Victima, pe care au lăsat-o într-o baltă de sânge s-a stins după câteva zile, la spital.

Celălalt agresor a fost prins şi închis în scurt timp, iar acum e din nou un om liber. Şi-a ispăşit pedeapsa. Adrian Ene în schimb a fost în tot acest timp un fugar.

Vreme de 17 ani a trăit ascuns în Braşov şi în Piteşti. Tot timpul în chirie şi niciodată angajat cu acte în regulă. Ca să nu fie depistat. Dar a făcut greşeală să creadă că nu va fi prins niciodată. Într-o seară a ieşit la un pahar cu un prieten şi a început să glumească pe seama poliţiştilor care-l căutau. După 24 de ore poliţiştii l-au înconjurat. În parcarea blocului în care locuia,

Regretele nu-l scapă de pedeapsă. Poliţiştii l-au dus deja la penitenciarul colibaşi, unde-şi va petrece prima parte a sentinţei.

Oamenii legii cred că acesta a comis unele infracţiuni în anii în care s-a ascuns, ca să facă rost de bani, pentru că nu era angajat. Dacă bănuielile lor se vor adeveri, condamnatul ar putea primi un spor de pedeapsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat condamnat pentru crimă a fost prins de poliţişti după 17 ani