Antena Meniu Search
x

Un barbat de 28 ani a disparut in apele Somesului

Dupa o zi calduroasa, un barbat a cautat sa se racoreasca in apele raului Somes, dar si-a gasit sfarsitul. Desi nu stia sa inoate, omul de 28 de ani s-a dus la scaldat in zona unei balastiere, unde apa avea aproape trei metri

Vezi și

Au fost de ajuns cateva secunde pentru ca barbatul care nu stia sa inoate sa fie luat de ape. “Ar fi venit singur sa faca baie, a ridicat mana de cateva ori in sus si nu a mai iesit. pare-se ca a consumat si bauturi alcoolice”, a declarat un reprezentant al primariei Satulung.

Totul s-a intamplat sub privirile neputincioase a catorva adolescenti. De teama sa nu fie trasi si ei sub apa, tinerii nu au indraznit sa-i sara barbatului in ajutor. Au sunat, insa, la 112. Imediat locul a fost impanzit de politisti, pompieri si localnici. In timp ce pompierii au iesit cu barca in larg, localnicii au incercat de la mal sa ajute. Doi barbati au sarit in apele Somesului sa-l caute pe tanarul de 28 de ani.

Pana la miezul noptii, oamenii l-au cautat pe barbat, insa nu au reusit sa-l gaseasca. In aceasta dimineata, vor relua operatiunea de cautare. Tanarul de 28 de ani era proaspat casatorit si avea un bebelus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un barbat de 28 ani a disparut in apele Somesului