Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Deva, condamnat la închisoare, după ce şi-a sechestrat, bătut şi umilit amanta ca să-şi salveze căsnicia

Clipe de coşmar trăite de o tânără de 25 de ani, după ce a avut o aventură cu un bărbat însurat de 45 de ani. Povestea de iubire a început în 2018, când tânăra s-a îndrăgostit de bărbat, iar cei doi au început o relaţie intimă, care se consuma doar prin raporturi sexuale orale.

de Monica Palade

la 03.06.2021, 11:46

Un bărbat din Deva, condamnat la închisoare, după ce şi-a sechestrat, bătut şi umilit amanta ca să-şi salveze căsnicia - Shutterstock

Într-o zi, cei doi au fost surprinşi de soţia bărbatului, care supărată a părăsit domiciliul conjugal. Abia acum avea să înceapă coşmarul pentru amantă.

În încercarea disperată de a-şi salva căsnicia, bărbatul a sechestrat-o pe femeie, a bătut-o şi împreună cu un complice-femeie a înregistrat-o pe aceasta în timp ce îi cere iertare soţiei. În plus, pe lângă umilinţa suportată, tânăra a fost obligată să îşi înghită propriul sânge, scrie Adevărul.

”Pe parcursul întregii înregistrări, inculpatul, dând dovadă de cruzime, a lovit în mod repetat persoana vătămată, în general în zona feţei, a tras-o de păr, i-a mânjit faţa, scalpul şi tricoul cu sângele acesteia, i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, solicitându-i să-şi ceară scuze şi să promită că nu-l va mai căuta.

Şi-a umilit amanta ca să-şi recâştige soţia

Deşi persoana vătămată l-a rugat pe inculpat la exercitarea fiecărui act de violenţă fizică, să nu o mai lovească, acesta a continuat agresiunea fizică şi supunerea la umilinţe, reproşându-i că i-a distrus familia. Tratamentul pe care l-a suferit, a fost unul degradant. De asemenea, în aceleaşi împrejurări persoana vătămată, la solicitarea inculpatului a cerut iertare soţiei acestuia şi a promis că nu va mai interveni în vreun fel în relaţia maritală şi nu va mai vorbi ”nimic rău de nimeni”, se precizează în hotărârea instanţei de fond.

Victima a depus plângere la poliţie. Bărbatul a primit 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj, iar femeia care l-a ajutat 1 an de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani. Bărbatul mai trebuie să-i plătească victimei sale suma de 20.000 de lei daune morale, în timp ce femeia a fost obligată să achite suma de 5.000 de lei. Hotărârea definitiva va fi pronunţată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Deva, condamnat la închisoare, după ce şi-a sechestrat, bătut şi umilit amanta ca să-şi salveze căsnicia