Antena Meniu Search
x

Un barbat din judetul Gorj si-a injunghiat mortal fratele

Un barbat din judetul Gorj i-a aplicat o corectie mortala fratelui lui mai mic, pentru ca acesta a indraznit sa-l contrazica. Baut, omul si-a injunghiat fratele pana cand acesta a reusit sa scape si sa caute ajutor printre vecini.

Vezi și

Barbatul de 36 de ani a mai supravietuit doar cateva minute. Cand au ajuns, medicii nu au reusit sa mai faca nimic pentru a-l salva. Singura vina a omului afost ca si-a contrazis fratele, u 12 ani mai mare, intr-un moment nepotrivit. "De fiecare data cand se ameteau se luau cu scandalul, cand erau trezi, erau frati uniti", a declarat un vecin.

Asa s-a intamplat si de aceasta data. Fratele cel mare s-a enervat atat de tare, incat a luat un cutit si a inceput sa loveasca orbeste. La fel cum a facut si in urma cu 20 de ani, cand si-a omorat si tatal. "Si-a omorat tatal, tot cu cutitul. Au fost mai multe tentative. Tot cu cutitul si fratii, pe toti ii alerga, e un criminal", a dezvaluit una dintre vecine.

Agresorul a fost prins repede de politisti si dus la audieri. "Se pare ca la momentul conflictului erau sub influenta bauturilor alcoolice. A avut loc un conflic spontan intre frati, in urma caruia una dintre presoane a agresat-o pe cealalta cu un cutit. Astfel, a survenit decesul victimei", a declarat un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj

Pana in acest moment, omul nu si-a recunoscut fapta pentru care risca ani grei de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un barbat din judetul Gorj si-a injunghiat mortal fratele