Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Prahova a ajuns la spital cu organele genitale secţionate

Curiozitatea îl poate împinge pe om la cele mai necugetate fapte. Cum ar fi, ideea nebunească de a desface un cartuş de vânătoare cu o menghină şi un ciocan.

de Redactia Observator

la 14.05.2014 , 17:32

Curiozitatea îl poate împinge pe om la cele mai necugetate fapte. Cum ar fi, ideea nebunească de a desface un cartuş de vânătoare cu o menghină şi un ciocan. Exact asta a făcut un bărbat din Prahova. Iar proiectilul a făcut ce era de aşteptat. A explodat şi l-a rănit grav pe bărbat.

Nici tatăl lui nu a ştiut. Dar nu s-a lăsat până nu a descoperit ce ascunde proiectilul găsit pe un câmp din apropierea casei. Mânat de curiozitate, omul l-a luat cu el acasă şi s-a dus direct în atelier. A prins capsula metalică într-o menghină şi s-a apucat să o lovească cu un ciocan.

Rănile provocate de explozia glonţului au secţionat organele genitale ale bărbatului de 63 de ani. Chirurgii au încercat să facă o reconstrucţie a părţilor afectate. Vecinii bărbatului pun incidentul pe seama vârstei.

Vezi și

Poliţiştii nu sunt la fel de înţelegători. A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul nerespectării regimului armelor şi muniţiilor şi pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul este acum în stare stabilă, în spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat din Prahova a ajuns la spital cu organele genitale secţionate