Antena Meniu Search
x

UPDATE! Un barbat, gasit incendiat in zona Casei Presei

Un barbat, in varsta de 35-40 de ani, a fost gasit incendiat in zona Casei Presei, fiind transportat la Spitalul de Arsi din Capitala in stare grava

Vezi și

UPDATE 14:20 Barbatul a fost identificat.  Acesta se afla la spital, in stare foarte grava. Medicii nu pot spune, momentan, daca barbatul are sanse de supravietuire.  Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti a declarat ca a fost vorba despre o autoincendiere . “Persoana prezinta arsuri pe tot corpul, starea sa este extrem de grava. Echipajele noastre, care au ajuns la fata locului, au facut toate manevrele posibile pentru a-l stabiliza”.

Oficialii din Politia Capitalei au declarat ca barbatul a fost gasit de catre o persoana care trecea prin zona pod Constanta, pe strada Parcului.  La fata locului s-au deplasat un echipaj al Sectiei 5 si o ambulanta SMURD, care l-au preluat pe barbat si l-au transportat la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, cu arsuri grave pe corp. In momentul in care a fost transportat la spital, acesta abia mai respira.

Barbatul are in jur de 35-40 de ani si nu a fost inca identificat. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca conditiile in care a suferit arsurile.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Un barbat, gasit incendiat in zona Casei Presei