Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a măcelărit fiicele şi soţia, iar apoi şi-a dat foc

Un tată criminal şi-a măcelărit fiicele şi soţia, le-a încuiat în casă şi le-a dat foc, cu o cruzime monstruoasă

Vezi și

Un tată criminal şi-a măcelărit fiicele şi soţia, le-a încuiat în casă şi le-a dat foc, cu o cruzime monstruoasă. Toată lumea ştia că Aurel Topor este violent.

Fusese internat la psihiatrie, dar soţia lui l-a luat acasă, pe semnătură. Criminalul care şi-a exterminat propria familie nu a scăpat nevătămat din incendiu. A ajuns, cu arsuri pe tot corpul, la spital.

Elena şi sora ei mai mică au fost ucise cu bestialitate. Masacrate, fără vină, odată cu mama lor, de un tată bolnav, violent, scăpat de sub control. După ce le-a lăsat într-o baltă de sânge, şi-a desăvârşit planul diabolic cu foc. A sacrificat toată familia, pe rugul nebuniei lui.

Copilele lui de 13 şi 15 ani au fost carbonizate, dar tatăl ucigaş a reuşit să scape cu viaţă, din flăcări. Avea arsuri pe jumătate din corp. A fost trimis, în stare gravă, la spitalul de arşi din Capitală.

În comuna Leu, toată lumea este şocată de bestialitatea bărbatului. Deşi trecutul lui periculos nu era un secret pentru nimeni. Anchetatorii trebuie să stabilească dacă tatăl ucigaş a fost împins de nebunie la actul criminal. Şi dacă îşi va petrece următorii ani într-o celulă sau într-un sanatoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat şi-a măcelărit fiicele şi soţia, iar apoi şi-a dat foc