Antena Meniu Search
x

Un clujean, unul dintre cei mai tineri constructori de motociclete din țară

Multă lume, atunci când se gândeşte la slujba de vis, îşi imaginează un birou mare, o secretară, o maşină de lux la scară şi poate un salariu cu multe zero-uri.

Vezi și

Multă lume, atunci când se gândeşte la slujba de vis, îşi imaginează un birou mare, o secretară, o maşină de lux la scară şi poate un salariu cu multe zero-uri. 

De exemplu, pentru un tânăr din Cluj Napoca, munca ideală înseamnă să se trezească în fiecare dimineaţa, să meargă în atelierul său şi să construiască motociclete unice. Deşi are doar 25 de ani, are deja câteva zeci de bestii pe două roţi în palmares, dar şi multe premii şi la fel de mulţi clienţi fericiţi.

Pentru unii oameni, viaţa nu înseamnă doar un program de 8 ore la locul muncă. Bucuria nu o trăiesc doar în ziua de salariu. Fericirea nu o simt doar când reuşesc să evadeze în concediu. Ci în fiecare clipă în care fac ceea ce şi-au dorit cu adevărat.

El este Dorin Racz, are 25 de ani şi, înainte de orice, este liber. Liber să-şi trăiască visul. Deşi este încă tânăr, este unul dintre cei mai pricepuţi constructori de motociclete de la noi. Pentru că, în ciuda tinereţii, are peste 10 de experienţă.

Pasiunea a moştenit-o de la tatăl său, care conducea o motocicletă încă de pe vremea comunismului. După ce a modificat prima sa motocicletă, nu s-a mai oprit. Astăzi are propriul lui atelier în care transformă în realitate şi visele altora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un clujean, unul dintre cei mai tineri constructori de motociclete din țară