Antena Meniu Search
x

Un copil a ajuns la spital după ce tatăl lui l-a lovit cu capul de pat

O întâmplare cumplită s-a petrecut într-un sat din Gorj. Un băiat de 12 ani a ajuns la spital după ce tatăl său l-a dat cu capul de pat

Vezi și

 O întâmplare cumplită s-a petrecut într-un sat din Gorj. Un băiat de 12 ani a ajuns la spital după ce tatăl său l-a dat cu capul de pat. Bărbatul are 9 copii iar acum 3 ani, Gigi Becali i-a cumpărat casă, mobilă, până şi pahare, doar ca să îi crească frumos şi în condiţii bune.

Dar individul a vândut tot şi a cheltuit tot pe băutură. Iar acum, când rămâne fără bani, îşi varsă nervii pe cei mici. Andreea Popa are detalii despre acest caz. Andreea, cum se simte copilul acum?

Bun găsit. Băiatul a ajuns la spital cu un traumatism la cap şi este, în acest moment, în grija celor de la protecţia copilului. Tatăl lui, în schimb, este cercetat în libertate. Copilul a povestit că bărbatul l-a trimis să ia ţigări şi să cerşească prin vecini pentru ceva de mâncare. A refuzat iar asta l-a iritat pe bărbat, care era şi băut. L-a împins pe copil iar acesta s-a lovit cu capul de pat. Speriat, băiatul a cerut ajutor la vecini. În casă e atâta violenţă, spun psihologii, încât băiatul s-a obişnuit cu ea. Se teme doar pentru fraţii săi mai mici. Familia cu 9 copii dintre care 8 minori, a fost ajutată în 2012 de Gigi Becali. Acesta le-a oferit o casă mobilată modern, doar pentru ca cei mici să crească într-un mediu primitor. Însă cei doi părinţi şi-au bătut joc. Au vândut tot şi au cumpărat băutură. În plus, au mai făcut un copil. Chiar şi aşa, cei de la protecţia copilului nu au considerat că cei mici ar trebui luaţi din familie. Acum vor analiza din nou cazul. Mihaela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un copil a ajuns la spital după ce tatăl lui l-a lovit cu capul de pat