Antena Meniu Search
x

Un copil de 6 ani s-a prăbușit de la etajul 4, în Constanța. Băiețelul ar fi fost singur acasă când a căzut de la fereastră (Video)

Un copil de 6 ani a căzut, joi dimineață, de la etajul 4 al unui bloc din Constanța. Copilul a căzut de la fereastră într-un moment în care era nesupravegheat. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.10.2020, 12:29

Un copil de 6 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Constanța Vezi și
  • Copilul de șase ani a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la spital în stare gravă.
  • Potrivit primelor informații, copilul ar fi fost singur acasă în momentul tragediei, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Un martor care a alertat poliția le-a spus jurnaliștilor că inițial a crezut că jos este o pungă cu gunoi, nu un copil.

Copilul a fost preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă în stare gravă și a răspuns manevrelor de resuscitare. Ulterior, el a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii amănunţite.

Acesta a fost predat medicilor de la spital inconştient, intubat, dar stabil, potrivit informaţiilor transmise de ISU Constanţa.

Potrivit primelor informații, copilul ar fi fost singur acasă în momentul tragediei. Polițiștii au dechis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un copil de 6 ani s-a prăbușit de la etajul 4, în Constanța. Băiețelul ar fi fost singur acasă când a căzut de la fereastră (Video)