Antena Meniu Search
x

Un copil de doi ani s-a blocat singur in casa

Momente tensionante intr-un bloc din Timisoara, dupa ce un copil de doi ani a reusit sa se blocheze in apartament. Baiatul a incuiat usa in joaca , intr-un moment de neatentie al mamei si a scos apoi cheile din yala

Vezi și

Disperat, tatal copilului a venit intr-un suflet acasa de la serviciu si a incercat sa desfaca butucul cu o bormasina. A facut, insa, mai mult rau decat bine. Cand si-a dat seama ca nu are sorti de izbanda, a alertat pompierii si jandarmii. Ei s-au chinuit zeci de minute sa deblocheze usa.

Mama copilului s-a speriat atat de tare incat a fost la un pas sa lesine. Vecinii si pompierii au sunat de urgenta la 112 si au cerut ajutorul medicilor. Intre timp, alti pompieri l-au ajutat pe tata sa se urce pe geam in apartament. Acesta a stat cu micutul pe tot parcursul operatiunii.

Baiatul a inchis usa din joaca, cand mama lui statea de vorba cu o vecina. “Copilul cel mic s-a blocat, am fosta ici afara, a trantit usa, el nu stie, ca e mic, a inchis usa de trei ori, a scos cheia din usa si n-am mai avut ce sa fac”, povesteste mama copilului.

Din fericire, parintii s-au ales doar cu usa distrusa

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un copil de doi ani s-a blocat singur in casa