Antena Meniu Search
x

Un copil de şase ani, din Vaslui, este ÎN COMĂ la spital, după ce un şofer NU l-a văzut traversând

Un copil în vârstă de 6 ani, din comuna vasluiană Coroieşti, a fost transportat în comă la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, după ce a fost lovit de o autoutilitară care circula regulamentar.

Un copil în vârstă de 6 ani, din comuna vasluiană Coroieşti, a fost transportat în comă la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, după ce a fost lovit de o autoutilitară, care circula regulamentar.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, copilul s-a angajat în traversarea unui drum sătesc, prin spatele unui tractor care era parcat şi nu a fost observat de conducătorul auto al autoutilitarei, fiind acroşat.

"Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Coroieşti, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma impactului, minorul a suferit leziuni în zona capului, fiind preluat de un echipaj medical.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală", a declarat marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Iulian Petre.

Pe acelaşi subiect

Copilul urmează să fie transportat cu un elicopter SMURD la un spital din judeţul Iaşi.

 În cursul serii de duminică, un copil de 2 ani şi şase luni din comuna Vetrişoaia, a fost accidentat în condiţii similare, el decedând la Spitalul Municipal Huşi din cauza leziunilor grave suferite.

 Reprezentanţii IPJ Vaslui au transmis o serie de recomandări pentru părinţi, astfel încât accidentele în care sunt implicate copii să fie evitate.

Sursă: Agerpres.ro

Citeşte şi: TRAGEDIE în Caraş-Severin: Un soţ şi o soţie s-au ÎNJUNGHIAT reciproc. Femeia a murit, iar bărbatul este internat ÎN STARE GRAVĂ

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un copil de şase ani, din Vaslui, este ÎN COMĂ la spital, după ce un şofer NU l-a văzut traversând