Antena Meniu Search
x

Un craiovean cu permisul anulat a intrat cu mașina într-un copil de 5 ani care se juca pe o bancă

Un copil de 5 ani a fost rănit de o mașină scăpată de sub control, la volanul căreia se afla un bărbat de 54 de ani cu permisul anulat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.06.2020, 14:53

Copil de 5 ani lovit de mașină in timp ce se juca pe o bancă
Copil de 5 ani lovit de mașină in timp ce se juca pe o bancă - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Șoferul de 54 de ani avea permisul anulat.
  • Copilul de cinci ani a suferit răni ușoare și nu a fost necesară internarea lui la spital.

Copilul se afla pe o bancă din comuna craioveană Terpezița, când a fost lovit de un șofer care a pierdut controlul direcției de mers la efectuarea virajului la dreapta de pe un pod.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoara a minorului, care a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit ca cel în cauză are permisul de conducere anulat. 

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui autovehicul fără permis.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un craiovean cu permisul anulat a intrat cu mașina într-un copil de 5 ani care se juca pe o bancă