Antena Meniu Search
x

„Am crezut că îmi dă flash-uri ca să trec!”. Audi făcut praf în Capitală, din cauza unei șoferițe care i-a tăiat calea (Video)

Un accident inedit s-a petrecut în Capitală, în zona Floreasca, după ce o șoferiță a făcut stânga de pe banda doi, lovind o altă mașină care se deplasa regulamentar, de pe sens opus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.06.2020, 16:36

Accident pe Calea Floreasca din Capitală Vezi și
  • Șoferița de la care a plecat totul i-a tăiat calea unui Audi care venea din sens opus, pe drum cu prioritate.
  • Șoferul Audi a dărâmat un stâlp de iluminat și s-a oprit într-o stație STB.

Șoferița, aflată la volanul unui Seat Ibiza, povestește că a făcut stânga, de pe banda doi, crezând că mașina care venea din sens opus, un Audi condus de un bărbat, îi face flashuri că îi dă voie să îi taie calea, deși el era pe drum cu prioritate.

”A fost o imprudență din partea mea să fac stânga, interpretând greșit semnalele luminoase ale domnului (șoferul de Audi) ca fiind liber de trecere.  (...) Domnul trecea pe verde, regulamentar, venind din față, și a dat cu flash-uri. Am crezut că îmi dă voie să trec și în momentul în care am tras de volan stânga a avut loc impactul. Efectul se vede”, spune șoferița care a provocat accidentul.

Bărbatul cu Audi a dărâmat un stâlp de iluminat și ajuns cu mașina pe trotuar. Polițiștii le-au cerut șoferilor să ocolească zona, fiind risc de electrocutare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » „Am crezut că îmi dă flash-uri ca să trec!”. Audi făcut praf în Capitală, din cauza unei șoferițe care i-a tăiat calea (Video)