Antena Meniu Search
x

Un detinut din Constanta a evadat de sub nasul gardienilor

Un detinut a reusit sa tina in alerta politia din Constanta, timp de cateva ore, dupa ce a evadat de sub nasul gardienilor. Barbatul lucra la constructia unei cladiri din oras si a reusit sa fuga in pauza de masa

Vezi și

Alaturi de alti 19 detinuti, barbatul de 28 de ani a fost incadrat la munca, in costructii. Ajuta la ridicarea unei cladiri din oras. In pauza de masa, a profitat de un moment de neatentie al gardienilor. “Profitand de un moment prielnic, a reusit sa fuga de sub paza celor care se aflau acolo”, a declarat Gabriel Botezan, purtator de cuvant al Penitenciarului “Poarta Alba”.

Imediat dupa semnalarea disparitiei, politistii au incercat sa limiteze toate sansele detinutului de a parasi orasul. Microbuze si autocare au fost oprite la filtre, unde cu portretul barbatului in mana, agentii i-au luat la intrebari atat pe soferi, cat si pe calatori.

Abia aproape de miezul noptii, barbatul a fost prins intr-un parc din apropierea garii Constanta si escortat inapoi in penitenciar. El ispasea o condamnare de trei ani pentru furt, dar urma sa fie eliberat conditionat peste 60 de zile. Mica escapada din pauza de masa ii mai poate adauga inca doi ani la pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Un detinut din Constanta a evadat de sub nasul gardienilor