Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adrenalină maximă! Festivalul "Îngerii prieteniei" a adunat sute de pasionaţi de parapantă, unii fiind chiar la primul zbor

Un festival le-a dat lumea peste cap multora dintre participanţi, la propriu! S-a întâmplat în judeţul Mureş, într-un peisaj de vis. Sute de oameni au mers acolo să se dea cu parapanta. Au fost mulţi profesionişti, pentru că festivalul este de fapt o competiţie, dar şi amatori, pentru că unii dintre ei au zburat pentru prima dată. Sentimentul a fost greu de exprimat în cuvinte.

de Redactia Observator

la 12.06.2017 , 17:40

Un festival le-a dat lumea peste cap multora dintre participanţi, la propriu! Sute de oameni au mers acolo să se dea cu parapanta. Au fost mulţi profesionişti, pentru că festivalul este de fapt o competiţie, dar şi amatori, pentru că unii dintre ei au zburat pentru prima dată. Sentimentul a fost greu de exprimat în cuvinte.

Te desprinzi de pământ şi simţi că ai lumea la picioare. E sentimentul de libertate totală, pe care zborul cu parapanta ţi-l oferă.

Sadie este din Caraibe şi a venit în România cu soţul ei, originar din Ungaria, să zboare cu păsările.

Vezi și

Festivalul de parapantă "Îngerii prieteniei" s-a ţinut în satul Valea Mureşului din judeţul Mureş. Pasionaţi din toată lumea s-au adunat acolo, pentru că festivalul este o etapă dintr-o competiţie mondială.

La final, organizatorii au oferit premii şi cupe pentru fiecare etapă a competiţiei. Pe lângă ele, participanţii au fost răsfăţaţi şi cu mâncare la ceaun, lângă un foc de tabără.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Adrenalină maximă! Festivalul "Îngerii prieteniei" a adunat sute de pasionaţi de parapantă, unii fiind chiar la primul zbor