Antena Meniu Search
x

Un general in MAI si soferul unei masini de lux s-au luat la cearta pe un loc de parcare

Un general a fost implicat intr-un scandal iscat din cauza unui loc de parcare, de fiul unui alt general. Dorel Gradisteanu, şeful Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, a solicitat interventia politiei, in timp ce tanarul care l-a amenintat a pretins ca se simte rau si a chemat o ambulanta.

Vezi și

Tanarul ar fi pronuntat numele generalului Cornel Otelea. Fost sef al clubului Steaua si cel mai titrat handbalist roman. Doar ca numele Otelea s-a dovedit a fi singura legatura dintre cei doi. Una doar de nume, nu si de sange.

"Eu am dat telefon feciorului meu care mi-a spus clar unde este. I-am dat telefon si celului de-al doilea, sa-l intreb ce a facut, cum a fost si niciunul nu este implicat. Nu am avut niciun fel de problema", a declarat generalul Otelea.

"Barbatul care a sesizat incidentul, prin apelul unic de urgenta 112, si-a declinat calitatea de ofiter al Ministerului Afacerilor Interne si a declarat politistilor ca, fara voia sa, a fost implicat intr-o disputa generata de revendicarea unui loc de parcare.

Din verificarile efectuate, s-a stabilit faptul ca ofiterul MAI nu a generat, prin modul de comportare si reactie, un conflict fizic, ci dimpotriva, a procedat la sesizarea organelor de politie abilitate sa intervina si sa gestioneze astfel de situatii”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei, citat de Mediafax.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un general in MAI si soferul unei masini de lux s-au luat la cearta pe un loc de parcare