Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ginecolog din Craiova a fost retinut pentru luare de mita

Un ginecolog din Craiova a fost retinut pentru luare de mita. Medicul i-ar fi cerut unei tinere 500 de lei ca sa-i faca un chiuretaj, interventie care ar fi fost insa obligatorie, pentru ca femeia avea o sarcina extrauterina.

de Redactia Observator

la 18.03.2013 , 13:47

Ginecologul a fost retinut aseara, iar acum asteapta decizia judecatorilor - daca va fi arestat preventiv pentru 29 de zile sau va fi cercetat in libertate pentru luare de mita.

Medicul lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, acolo unde, in mod normal, interventia ar fi trebuit sa fie gratuita. El i-a cerut, insa, tinerei 500 de lei pentru chiuretaj. Cand pacienta i-a spus ca a fost nevoita sa-si amaneteze un lant de aur, ca sa faca rost de 400 de lei, medicul i-ar fi sugerat sa-i dea si cerceii, ca sa achite interventia - cel putin asta sustine femeia in plangerea depusa la politie.

Vezi și

Agentii au organizat un flagrant. O politista sub acoperire a mers la medicul suspect. Iar barbatul i-a cerut si ei bani, mai mult chiar - 1.000 de lei pentru intreruperea de sarcina. A fost insa saltat direct de politisti si acum risca patru ani de inchisoare

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un ginecolog din Craiova a fost retinut pentru luare de mita