Antena Meniu Search
x

Un jandarm, la un pas sa-si piarda viata pe un traseu din Bucegi

Un pas gresit era sa-l coste viata pe un jandarm de la Centrul de Pregatire Montana Sinaia. Omul a cazut pe un traseu, in timp ce se intorcea de la un curs de specializare, si s-a lovit puternic la cap. Barbatul a intrat in coma profunda si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Ploiesti.

Vezi și

Jandarmul a ajuns, in prima faza, la spitalul din Sinaia. Medicii de acolo l-au intubat si au reusit sa il stabilizeze, dar starea lui era destul de grava. Ei au decis sa il trimita la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, unde a fost internat la sectia de neurochirurgie.

Barbatul in varsta de 32 de ani participa la un curs de specializare in schi si alpinisn si se intorcea, impreuna cu alti colegi, de la Cota 1.400, din Masivul Bucegi. Trebuia sa ajunga la sediul Centrului de Pregatire din Sinaia.

Superiorii jandarmului cred ca a fost vorba de un accident.

Jandarmii de la Centrul de Pregatire Montana Sinaia fac de doua ori pe an cursuri de specializare in schi si alpinism, fiecare curs avand o durata de trei saptamani. Cursul la care participa jandarmul ranit nu era unul de initiere, ci era etapa a doua a unui curs de specializare.

Procurorii militari au deschis o ancheta pentru a elucida conditiile in care s-a accidentat jarndarmul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un jandarm, la un pas sa-si piarda viata pe un traseu din Bucegi