Antena Meniu Search
x

Un mare oraş din România rămâne fără apă caldă, timp de două săptămâni. Primăria a anunţat când încep lucrările la instalaţii

Primăria Constanţa a anunţat că locuitorii municipiului vor rămâne timp de două săptămâni fără apă caldă, în cea de-a doua jumătate a lunii august, măsura fiind luată pentru realizarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 18:12

Apa caldă va fi oprită în oraşul Constanţa pe perioada lucrărilor
Apa caldă va fi oprită în oraşul Constanţa pe perioada lucrărilor - Observator (scop ilustrativ)

Primăria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiţii pentru modernizarea reţelei de transport a agentului termic primar având totodată în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice şi termice, cât şi de modernizare a reţelei de distribuţie a agentului termic secundar.

Constanţa rămâne fără apă caldă două săptămâni

“Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor de producere a energiei termice din CET Palas şi a celor de transport şi distribuţie aflate în administrarea Termoficare Constanţa SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiţii de modernizare a reţelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanţa”, a transmis Primăria Constanţa, potrivit news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un mare oraş din România rămâne fără apă caldă, timp de două săptămâni. Primăria a anunţat când încep lucrările la instalaţii