Antena Meniu Search
x

Un medic ginecolog din Argeş a fost reţinut după un flagrant

Ordonanţă de reţinere a primit azi noapte şi un medic din Argeş. Ginecolog. Şi tot pentru luare de mită. Iar reţinerea s-a făcut după un flagrant organizat în Spitalul de Urgenţă Piteşti, acolo unde bărbatul este angajat

Vezi și

 Ordonanţă de reţinere a primit azi noapte şi un medic din Argeş. Ginecolog. Şi tot pentru luare de mită. Iar reţinerea s-a făcut după un flagrant organizat în Spitalul de Urgenţă Piteşti, acolo unde bărbatul este angajat. Este chiar şeful secţiei de obstetrică ginecologie.

Aproape de miezul nopţii, procurorii argeşeni au intrat în cabinetul medicului Adrian Mihăilă, din Spitalul de Urgenţă Piteşti. Doctorul era de gardă azi noapte. El fusese reclamat de nişte pacienţi că le-ar fi cerut mită ca să-i trateze. Aşa că anchetatorii i-au organizat flagrantul. La percheziţia făcută asupra medicului, dar şi în cabinetul lui, procurorii au găsit mai multe sume de bani. Bărbatul a fost reţinut imediat pentru 24 de ore, iar azi va fi dus în faţa Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru luare de mită. Medicului Adrian Mihăilă este cunoscut în Argeş, iar numele lui a fost vehiculat în mai multe scandaluri. În 2010, presa scria că acesta a refuzat să asiste la naştere o femeie bolnavă de SIDA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un medic ginecolog din Argeş a fost reţinut după un flagrant