Antena Meniu Search
x

Un medic neurochirurg din Deva, acuzat că a operat greşit un pacient. Familia a aflat din presă

Incident şocant în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Un medic neurochirurg ar fi operat greşit un pacient de 84 de ani cu hematom intracranian pe partea stângă.

de Monica Palade

la 11.11.2021, 19:03

Un medic neurochirurg din Deva, acuzat că a operat greşit un pacient. Familia a aflat din presă - Shutterstock

Iniţial, acesta a fost operat pe partea dreaptă. Când şi-a dat seama de eroare, medicul a întors pacientul în blocul operator şi a intervenit pe partea care trebuia. Incidentul nu a fost anunţat familiei, care ar fi aflat din presă de caz.

Se pare că medicul a mai fost în câteva rânduri subiect de sesizare și pentru alte abateri de natură medicală, informează gddhd.ro.

O eroare medicală 

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva a sesizat organele de cercetare penală pentru a verifica ”eroarea medicală” petrecută în data de 5 noiembrie în unitatea medicală şi spune că a aflat despre gafa medicală apărută în timpul intervenției chirurgicale din 5 noiembrie, luni dimineața, printr-un proces verbal semnat de șeful secției Chirurgie.

”Am verificat cele menționate în procesul verbal și am făcut plângere penală pentru că ne depășește competența o astfel de situație”, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului din Deva pentru gddhd.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un medic neurochirurg din Deva, acuzat că a operat greşit un pacient. Familia a aflat din presă